kolmapäev, 3. detsember 2008

12A iseloomustus (KaSa...?, nr14, mai 2008, lk 12)

Kaur Adamson
“Stiilne pumapoiss” nii koolis kui ka väljaspool. Kindlasti ei saa teda aga ennast peeglist imetlevaks ilu-Eediks nimetada. Tema näol on ju tegemist ka ekstreemsportlasega.lumelauast downhillini.

Hendrik Elias
Väga tark ja nutikas. Teda huvitab kõik, mis hobujõudude peal liigub, eriti see, mis säärt väristab. Lisaks mängib ka väga hästi trumme ning veel paremini kitarri.

Priit Jaansalu
Märksõnadeks suvel on rulluisud ja talvel lumelaud. Ilus ja armas. Riskeerija, vahel ka hulljulge. Lahendab probleemid enne, kui need tekkida jõuavad. Uudishimulik ja konkreetne.

Daniel Juks
„Dann" Tema leivanumbriks on füüsika, milles ta meie kooli ka olümpiaadidel esindanud on.

Rauno Jõgi
Julgeb alati oma arvamuse välja öelda ja - mis kõige tähtsam - ka selle juurde jääda! Kui Rauno millestki tõsiselt huvitub, siis autodest. BMW (mitte 3.seeria), Viper, Lamborgini, Ferrari - need kõik on tal olemas... Kunagi.

Janar Kalder
Jootekolviga on see noormees sinapeal ja nii palju, kui selle hoidmisest aega üle jääb, sõidab ta kas rattaga või suusatab mägedes. Elektroonikaküsimustega saab alati tema poole pöörduda, sest vastuse jääb ta harva võlgu.

Hannes Karask
IT-mees, ta tunneb arvutit kui oma viit sõrme. Peale selle viskab ta häid nalju, mille peale enamjaolt terve klass naerab, õpetaja kaasa arvatud.

Kaido Kasepuu
Huumor on selle poisi puhul küll õiges kohas, just nagu ka suusatamisoskus. Koht vahetunni kaardimängutuumikus on samuti kindlustatud. Kui tahad midagi autode kohta teada, on tema see, kelle poole pöörduda.

Margus Klaos
Margus on iseloomult sõbralik ja suhtlemisaldis. Talle meeldib rääkida lugusid oma seiklustest ja sekeldustest. Käib metsas loomi hirmutamas (loe: orienteerumas).

Mariann Koel
Väga tark. Tema on see, kellel kontrolltöö alati õnnestub. Kuigi ta võib tunduda vaikne ja tagasihoidlik, on selle vaoshoituse taga lõputult teadmisi ja intelligentsus.

Kaspar Kork
Harva möödub tund ilma tema kildudeta, mis kõlavad ka siis, kui õpetaja on rangelt igasuguse 'kobisemise' töövihiku ärakorjamise ähvardusel ära keelanud. Kindlasti ajab naerma tema kõnemaneer.

Kaire Kuljus
[Kairä(ö)] on pisike armas nöbinina ja nööbisilmadega tüdruk. Kindlasti peab ära mainima tema hea kunstioskuse ja ilusa käekirja. Vahepeal on kuulda tema ruigeid. Ühesõnaga üks väga tore ning armas mitmekülgselt andekas neiu.

Triinu Kurvits
Vaikne, sõbralik ning abivalmis. Tema tegelik iseloom on kusagil peidus ning ta näitab seda harva. Triinule meeldib ilu, mida ta otsib loodusest ning jäädvustab kaameraga.

Mari-Liis Käbin
Intelligentne, tolerantne, vastutulelik ning rõõmsameelne neiu. Temas on ühendatud klassivanema, organisaatori, filosoofi ja targutaja head omadused. Võtab alati sõna, kui seda vajalikuks peab. Hoolib inimestest ja loomadest, eriti kassidest.

Juho Laomets
Peab kõige tähtsamaks sõpru ja peret. Naudib elu ja ei hakka end iga pisema asja pärast liigutama. Tulevane ärimees. Kusjuures arvutab valuutaga kiiremini peast kui kalkulaatoril.

Martin Maikalo
Kui poiss tahab, siis poiss saab ja teeb, aga ainult juhul, kui see TÕESTI huvi pakub. Vaba ellusuhtumisega, lõbus ja abivalmis noormees, kellel üks silm on sinine, teine roheline.

Ott Mandel
Mõnusa kahupea ja hea jutuga sõbralik kuju - meie klassi karu. Kergejalgne rahvatantsija ja humoorikas killumeister. Ütleb kooli kohta: ”Umbe rahulik peab olema.”

Sigrit Nasari
Maksimalist, kes püüdleb alati täiuslikkuse poole. Kui ta kellegi käest midagi küsib, on rahuldav ainult tõeliselt põhjalik vastus. Kui hoogu satub, naerab üle klassi ning vahel ei suuda seda isegi õpetajate märkused peatada.

Janeli Patrail
Tema jaoks algab kool kell 8:05. Janelile ei maksa midagi klassi ees dikteerimiseks anda, sest tema lugemiskiirus on suurem kui teiste kuulmisvõime. Vurab nii lugedes, rääkides kui sportides.

Mikk Puustusmaa
Üks väga tore, rõõmsameelne ja sõbralik kuju. Täpne ja osav jalgpallis, eriti karistuslöökides ning tsenderdustes. On saavutanud ekstravakantseid tulemusi matemaatikas ja keemias. Oskab miinusest ALATI plussi teha.

Siim Puustusmaa
Üks tore ja tasakaalukas poiss. Ülemäära ta suud ei pruugi, kuid kui vaja, siis oskab ennast maksma panna. Võib öelda, et Siimu käsi on viimasepeal, sest laskmises on ta täitsa proff.

Mait Poska
Libekeelne sell, kes end kõigest välja keerutab. Temast saaks kindlasti hea poliitik ja diplomaat. Mait viilib tihti kohustustest kõrvale, kuid arvatavasti on see ainult kooliga nii, sest suviti on ta ikka tööl varandust kokku ajamas.

Gitte Reimann
Väga ilus tüdruk. Positiivse ellusuhtumisega. Reisib tihti päris kaugetesse kohtadesse. Tegeleb aktiivselt kõhutantsuga.

Marleen Ruus
Lennukate ideedega pisike energiapomm. Reisikogemused on kinkinud talle laia silmaringi ja põhjapanevad teadmised.

Sigrid Semm
Kooli tuleb alati heas tujus ja rõõmsameelsena. Aeg-ajalt roosades riietes ja värvikates aksessuaarides. Lisaks on ta kaunis ja fotogeeniline, mis kõige imekspandavam - hommikuti ilus! 24/7!

Eero Siida
Temaga võib alati arvestada - alati valmis panustama kõik endast oleneva. Hädaolukordades ei kõhkle kasutusele võtmast äärmuslikke võtteid. Spikrite kasutamist ja meisterdamist tasub temalt õppida.

Veiko Soomets
Veiko on hea huumorisoonega kõva spordimees, kellel on alati naeratus näol. Klassivälisest tegevusest võtab osa igal võimalusel, alates spordiüritustest kuni näitlemiseni.

Henri Tilga
„Vaga vesi, sügav põhi". Henri on vaikne nagu shaolini munk, aga selle eest tark nagu professor. Tema loogika on raudne ja vene keele oskus suurepärane.

Maria Vasser
Omamoodi, eriline inimene. Vaikne ja tagasihoidlik, kuid ei karda kellegagi suhelda. Killuke päikest igas päevas.

Heilike Vähi
Kõige huvitavama, mitmevärvilisema käekirjaga otsekohene ja rõõmsameelne tüdruk. Tema peas pulbitsevad originaalsed ideed, mis on tingitud tema kunstilembusest. Armastab kõige enam hip-hoppi ja sellega kaasnevat bling-bling elustiili!

Kommentaare ei ole: