kolmapäev, 20. veebruar 2008

12C iseloomustus (KaSa...?, nr 10, mai 2007, lk 16)

Delia Kingsepp: Klassi kõige „tibim” tüdruk, õrna häälekese, lõbusa tujuga, siira ja süütu näoga, kiirgab positiivset energiat.

Anni Haavakats: Räägib vahetpidamata. Sahkerdab alati ringi, koguaeg 1000 erinevat mõtet peas. Sõbralik ja heatahtlik tüdruk.

Liina Laar: Tagasihoidlik ja vaoshoitud tüdruk, südamega ja siiras. Kui ta ükskord rääkima saada, pääseb palju paisu tagant välja.

Lembi Koort: Hakkaja karateplika, kes julgeb oma arvamuse välja öelda, samas arvestades teistega! Meie klassi pesamuna.

Gerda Leer: Enesekindel tüdruk, kes ei pürgi esiplaanile. Vägagi arukas, täiskasvanulik ja aitab alati.

Merli Maiste: Punapäine tirts, kelle sihiks on saada matemaatikaõpetajaks. Julge arvamusega ning enesekindel.

Anne Enniko: Iseseisev ja otsekohene, kuid samas vaikne. Sõbralik ja tore, arvestab teistega, kuid ei lase ennast neist liigselt häirida.

Birgit Jõgeva: Tore, sõbralik, intelligentne, avameelne ja aktiivne tüdruk. Peale selle on ta moeguru. Elus jõuab kindlasti kaugele.

Kairit Suur: Hoolas ja kohusetundlik, aitab ka teisi. Sõbralik ja rahulik ning ei avaldada oma arvamust. Kaine mõistusega.

Triinu Kurvits: Iseseisev ja täiskasvanulik ning ootab sama ka teistelt. Suurepärase lauluhäälega ja esinemisvõimega.

Terje Tenso: Silma jäänud tarkuse ja sõbralikkuse poolest. Julgeb oma arvamust avaldada ka siis, kui see erineb teiste omast.

Triin Raja: Sõbralik ja tagasihoidlik neiu. Abivalmis, naeratav ja positiivne. Väga õrna hingega, kuid andestab kiiresti.

Maarja Kärblane: Haruldaselt vaimukas ja mõnus jutukaaslane, kellel on alati väga head mõtted Läbinisti siiras ja heatahtlik.

Kadi Kiss: Alati naerusuine, julge, hoolas ja kohusetundlik. Keegi ei oska temaga tülis olla, miks peakski? Peale kõige on ta väga hoolas ning kohusetundlik, mille tulemuseks on head hinded.

Heleri Puri: Klass on harjunud tema tujukuse ja ärritumistega, aga tegelikult ta pole selline ego, nagu ta välja laseb paista.

Tauri Tohvri: Tihti mängib lolli, aga tegelikult ta pole seda. Teistsuguse mõttemaailma ja nullilähedase õppimistahtega.

Agnes Moritz: Pealt tõmmu, seest kullakarvaline. Tundides vaikne ja vaoshoitud, kuid kui sõna võtab, siis julgelt ja asjakohaselt.

Amiran Gorgazjan: Pole vist olemas inimest, keda ta ei suudaks naerma ajada. Tark, kuid laisk nagu porikärbes. Tundides tegeleb ta joonistamisega ning vahetundides Beat Box-iga.

Timo Palo: Kui õpib, õpib ta asja nii selgeks, et ise ka imestab. Kunagi ei vea ta kedagi alt ja on väga aus. Hea huumorimeelega.

Mihkel Põder: Lahke ja sõbralik talle sümpaatsete inimestega. Ebameeldivate ees ei lipitse.

Anu Jõesaar: Anu on väga heasüdamlik, sõbralik, lahke, hoolas , tark ja abivalmis tüdruk.

Keiu Koppel: Ennekõike muidugi tark kunstiandega väike neiu. Omapärase nii mõttemaailma, välimuse ja käitumisega. Loominguline ja mitmekesise fantaasiamaailmaga.

Edrin Rebenits: Hea kuulaja ja temaga suheldes igav ei hakka. Inimene, kellele meeldib nalja teha ja kes saab ka naljast aru.

Maive Pütt: Asjalik ja julge. Talle meeldib naerda ja ise nalja teha. Omab ilmekat miimikat, mis lisab talle isikupära.

Helena Kasemets: Helena on särava naeratusega tark neiu. Omab head huumorimeelt. Harva näeb teda tõsise ja kurvana.

Kai Kattai: Tundub olevat vaikne, kuid temaga rääkima asudes tuleb välja, et tegelikult on temas enamatki peidus.

Kommentaare ei ole: