reede, 29. veebruar 2008

12C iseloomustus (KaSa...?,nr 12,detsember 2007,lk 16)

Liis Golberg- vaikne tüdruk; sõbralik; mõnusate lokkidega, pruuni jumega; humoorikas ja rõõmsameelne; ilusa naeratusega.

Anita Hainsoo- abivalmis; ilus ja intelligentne; sõbralik; reserveeritud, kuid heasüdamlik, hoolas, elurõõmus; mis puutub šoppamisse, siis on ta võimatu loodusnähtus.

Elen Hõrandi- väga vaikne neiu, kes huvitub kunstist; armas; fännab Red Hot Chilli Pepersit; süda hõiskab; asjalik; kohati hajameelne; unistustele keskenduja.

Liina Helmoja- Liinaraadio- tema hääl kostub kõrgele ja kaugele! Edasipüüdlik; kena; aktiivne; usaldusväärne; lahke; kärarikas; rõõmsameelne; pidutseja.

Mariann Kalder- kunstnikuhingega tüdruk, kellel on alati oma arvamus ja nägemus; huvitav inimene, originaalsete mõtetega; naljanina; ei otsi tähelepanu.

Priit Kallas- poiss, keda kohtab tunnis harva, kuid kellel on hea huumorimeel; koolis vaikne, kuid seda mitte väljaspool; laisk; arukas; õnneseen.

Triinu Kottisse- ütleb mida mõtleb, kuid mitte alati õiges kohas, kireks on tantsimine; tüdrukul on suuvärk nagu voorimehel; iseseisev, ilus ja otsekohene.

Juhan Lang- huumorisoonega poiss, kellel intelligentsust on, kuid ei näita seda väga tihti välja; huvitavate mõtetega; Juku nagu Juku ikka; lõbus maamees.

Lee Lang- aktivist; julge, oskab näidelda; sõbralik; L-E-E (Laiskus(hooti), Empaatia, Edukus); loominguline, abivalmis, asjalik. Otsekohesus on Lee voorus. RESPECT .

Kaisa Lõhmus- sellel neiul jätkub särtsu ja energiat tunni ajal 100 erineva asjaga tegeleda; on tema ise ja ainulaadne; põeb lobapidamatust; teeb kvaliteetnalju; klassi pesamuna .

Kaur Lõhmus- laia silmaringiga; soe süda + spordimehe hing = huumoriga tüüp; pudelikorjaja, kogub kõik ümbertöödeldava materjali kokku ka klassikaaslastelt.

Rauno Lõiv- sport ja kaitseliit, J. Hendrix; viisakas ja sõbralik; eriti särav füüsikatundides; džentelmen; jutukas; töökas.

Gerda Lill- lilleke; tark ja ilus; tantsib hästi; sõbralik; humoorikas; ambitsioonikas; alati hoolitsetud välimus; realistlik; räpitüdruk.

Merli Mikko- modelli välimusega klassiõde; sõbralik; stiilne; tema küünemaalingutest ja püksirihmadest ei saa mööda vaadata; siiras; viisakas; rõõmus; andekas tantsija; valdab karateed.
Elise Nigul- neiu mustas, sõbralik ja tore; kõige ilusamad ja pikemad juuksed, mida elus nähtud; hobuste armastaja; joonistab võrratult hästi; tõeline naljahammas; energik; stiilne.

Kairit Niine- imeilusa lauluhäälega neiu; sõbralik; tal on motivatsioonipuudus; ettevõtlik tüdruk; ilusate silmadega; lahke; malbe ja armas; emotsionaalne; hea välimusega.

Anni Nool- hundid on ta õed ja vennad; armastab loomi, abivalmis; laia silmaringiga; lahke ja sõbralik inimene; sportlik; töökas; kena välimusega; RESPECT.

Teele Palo- lõbus ja sõbralik tüdruk; ilus; hoolitsetud; asjalik; enesekindel; pidutseja; vahel õel; kõige ilusamad küüned; mängib klaverit.

Tuuli Palo- esineja, sõbralik, tore, naljakas, humoorisoonega; energiapomm; hea näitleja; mängib hästi kitarri; ilusad pikad juuksed; räpitüdruk.

Taisi Parson- tore ja sõbralik; teab, mida räägib; ambitsioonikas; hea suhtleja; pole muret, mida ta lahendada ei suuda; rõõmsameelne, otsekohene, avameelne.

Kai Patrason- tore tüdruk; sõbralik; tal on alati mõni naljakas lugu varuks, et saaks hea kõhutäie naerda; mängib klaverit ja laulab hästi; abivalmis; aktiivne; ilus; tark; seltskondlik; otsekohene.
Birgit Päkk- armas pisikene, kes on alati sõbralik ja rõõmus; oskab hästi kitarri mängida, laulda; tema lemmikud on peegel ja cosmo; abivalmis; kardab pimedust ja koeri.

Mari-Anne Pikk- kunstniku hingega boheemlane; joonistab hästi; parmupilli-virtuoos; kultuurihuviline; julgeb olla ISE; harrastab mäesuusatamist.

Mari Raig- pankur, klassi rahakott on tema käes; pika jutuga, rõõmsameelne; mängib hästi kitarri; üks päikesekiirtest meie klassis; tark; naeratav.

Cathlin Tälli- blondiin, tore ja armas; ei ütle millelegi uuele ei; hoolitsetud ja viisakas; trendikas ja moeteadlik; edasipüüdlik; cosmo-huviline; pidutseja.

Ly Väljamets- tore; sõbralik; omamoodi; särav; positiivne; rõõmsameelne, kuid natuke tagasihoidlik; abivalmis; sihikindel; jutukas.

Helen Vestla- jäääraplika, sõbralik, tore, usaldusväärne ja särasilmne; mõnusa jutuga, humoorikas, sõbralik, heasüdamlik. ta ei ütle kunagi millestki ära; sehkendaja.

Kommentaare ei ole: