neljapäev, 21. veebruar 2008

Riina Laanjõe "Arvutid on ju nii põnevad" (KaSa...?, nr12, detsember 2007, lk 5)

Kes on meie kooli salapärane infojuht?
Sügisel ilmus meie kooliperre uus ja tundmatu nägu. Küll arvati, et tegemist on õpetajaga, küll et abituriendiga. Seetõttu otsustasime saladuseloori natuke kergitada ja oma lugejateni uue infojuhi, Riina Laanjõe tuua.
Riina on pärit Põlvast ning, üllatus-üllatus, õppinud Põlva Ühisgümnaasiumis. Meile tuttavatest koolipinkidest siirdus tulevane informaatika õpetaja ja infojuht edasi Nõo Reaalgümnaasiumisse, ning kõrgkooliks valis ta Tallinna Polütehnikumi.
Õpilasena iseloomustas Riinat korralikkus ning tagasihoidlikkus. Neid omadusi ei ole ta ka tänaseks kaotanud. Kõige rohkem meeldis talle matemaatika ja kõige vähem ajalugu.
Suurimaks eeskujuks ja mõjutajaks nimetab ta vanemat venda. Unistuseks oli tegeleda arvutitega, sest need on ju nii põnevad.
Infojuhiks otsustas Riina hakata sellepärast, et parajasti oli omandamisel IT-eriala ning Põlva Ühisgümnaasiumil oli pakkuda sellega seotud ametikoht. Informaatika juures peab ta parimaks programmeerimist, ning oma eriala tänapäeva ühiskonnas vajalikuks.
Riina Laanjõel on ka nelja aastane tütar. Tema hobiks on orienteerumine, ning ta kuulub ka Põlva orienteerumisklubisse. Vabal ajal meeldib talle käsitööga tegeleda, lugeda ja oma tütrega võimalikult palju põnevaid asju ette võtta.


Jaana Mõtsar 8A

Kommentaare ei ole: