pühapäev, 29. aprill 2007

Mida kannad, kes oled (KaSa...?, nr8, detsember 2006, lk7)


Kallid lugejad, kes te koolis ringi liigute, sooviksin teie tähelepanu juhtida asjaolule, et pole kaht ühte moodi riietatud inimest. Siiski võib eristada erinevaid stiile, mille järgi riides käia. Järgnevalt toongi ära mõned enamlevinud trendisuunad ning ka lühikese iseloomustuse, mille järgi neid ära tunda.


TIBI/CHICK Roosa, roosa, roosa- lame nagu sõnakordus! Aga see on ju IN- DAAAAAAAAAAAA :D
SEOR = „Seljas Ema Ostetud Riided“ Levinud pigem algklassides, nende seas, kelle isiksus veel kujunemata. Lihtsalt võimatu mõne teise stiiliga segi ajada!
OSS Tuntud ka kui „rullnokk“- pigistavast mütsist tingitud kitsas sõnavara ning näib, et ka sama kesine teadlikkus erinevatest spordirõivaid tootvatest firmadest. P.S. võib kanda nähtamatuid arbuuse kaenlas.
SKATER Oleks päris kena, kui keegi talle traksid kingiks, sest needitud rihm pükste ülalhoidmisega hakkama ei saa. Näo järgi neid teineteisest eristada ei saa- juuste ja kapuutsi varjust seda lihtsalt ei paista.
PUNKAR/ROKKAR Arvatavasti üks lihaselisemaid tüüpe (kohe ossi järel)- ei ole ju naljaasi mitme kilo jagu kette, neete ja haaknõelu seljas tarida. Kuid nii kummastav kui see ka ei tundu, on ta üks sõbralikumaid tegelasi meie võrdluses.

MUGAV Kergelt endasse tõmbunud ja isikupäratu inimene, kes naudib olemist üheks massist. Tema jaoks on tähtis mitte oma riietusega laineid lüüa, vaid mõnusalt ära olla. (võib tõlgendada ka kui varjatud vormi SEOR´ist)
Lõpetuseks on mul soov veel rõhutada selle artikli meelelahutuslikku eesmärki. Mitte keegi, ma kordan: mitte keegi ei peaks ennast sellest puudutatuna tundma.

Taavi Mölder 11b

Kommentaare ei ole: