esmaspäev, 9. aprill 2007

Peatoimetaja kobin (Bonus Track*)


Kaua oleme olnud kodutud, kuid nüüd, fanfaaride kõlades ja trummipõrina saatel on avatud meie Interneti versioon! Tere tulemast!
Hakkame nüüd tasapisi siia üles riputama meie vanu lugusid, et kõik asjalikumad siit leitavad oleksid. See võtab kindlasti aega ja kõiki me ka üles ei pane, sest vaevalt et teile eelmise aasta vastlapäeva kuulutus huvi pakub. ;)
Kui uus leht välja tuleb, ei tasu loota, et seda kohe siit lugeda saate. Lehe ilmumisest peab möödas olema vähemalt kolm nädalat, sest kes see muidu seda lehte ikka ostab. Muidugi kaotab selline bloggeri-tüüpi leht kujunduselt, kuid hakkame siia üles riputama asju, mis lehes kohta ei leia (otsi märgistust "Bonus Track*"). Samuti kujuneb kindlasti välja kehtiv süsteem, mille järgi üht infot teisest eristada.
Suurim boonus sellle netivariandi juures on.... Kes teab? Keegi? Vastake? Olgu, ma pean seda siis ise tegema... Suurimaks boonuseks on võimalus kommenteerida. Loodame, et te seda võimalust ka kasutate, kuid palume, ärge risustage seda lehekülge roppuste ja nõmedustega, sest me kustutame need nii või teisiti ära!
Ahjaa... kui Sul on omalt pool ettepanekuid või kaastöid, pane need teele meiliaadressile dallag@hot.ee või koolileht@polvayg.edu.ee.

Tunne ennast nagu kodus, kuid ära unusta, et oled külas! ;)


Peatoimetaja Kristina Pentsa

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tublid!!!

Ainult 24 tundi ja koolileht ongi saanud elektroonilisse kuube!

Internetimeedia põhiline erinevus paberväljaande ees on tõesti kommentaaride võimaldamine. Lisaks saab kasutada ka muid interneti võimalusi: videod, helid jne. Bloggeri keskkond annab väga kergelt kõik need tööriistad teie kasutusse.

Soovin jõudu ja head pealehakkamist.